Залиште заявку для бронювання
Кількість персон
+
Залиште заявку для організації банкету
Кількість персон
+
Аджарські вихідні в Tbiliso!
Супер пропозиція - лише 2 дні (17 та 18.11)!
Подвійний хачапурі по-аджарськи (600 г) за ціною звичайного!
Спробуйте найсмачніший хачапурі у Києві.
Хачапурі по-аджарськи
600 г - за 97 грн
Назва страви походить від двох грузинських слів: «хачо», що означає «сир» і «пури» - «хліб».

Історія ХАЧАПУРІ

Вважається, що хачапурі почали виготовляти ще в середні століття в північно-західній Грузії, гірської Мегрелії. З тих самих часів рецепт поширився в усі інші регіони країни, де намагалися надати страві власний колорит.

Одне з головних правил приготування традиційного хачапурі - хліба має бути стільки ж, скільки і сиру.

Вважається, що хачапурі почали виготовляти ще в середні століття в північно-західній Грузії, гірської Мегрелії. З тих самих часів рецепт поширився в усі інші регіони країни, де намагалися надати страві власний колорит.

Так з'явилося безліч різних варіацій приготування хачапурі. Десь сир змішували з яйцем, в іншій області міняли форму коржі. Будь-який кухар з Грузії пояснить вам, що для приготування справжнього смачного хачапурі потрібно знати не тільки досить простий рецепт, але і мати справжній гірський темперамент.
10 ЛИСТОПАДА / 2018